31. decembar 2021.31. dec 2021.
Paketići za mališane Bogosavca

Paketići za mališane Bogosavca

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić sa predsednikom MZ Bogosavac dr Milanom Pantićem uručio je preko 60 paketića svim mališanima uzrasta do 7 godina koji pripadaju ovoj mesnoj zajednici. Gradonačelnik je istakao da je Grad Šabac obezbedio novogodišnje paketiće za 8 000 mališana uzrasta do 7 godina sa teritorije grada Šapca.

,,Preko Saveta mesnih zajednica smo se potrudili da to realizujemo i zato nam je bitno da članovi mesnih zajednica imaju dobru saradnju sa gradskom vlašću kako bismo na lakši način mogli da brinemo o našim sugrađanima. Novogodišnji paketići i Deda Mraz samo su jedan od načina da mališanima ulepšamo predstojeće novogodišnje i božićne praznike. Cilj Grada Šapca je da deca i mladi uvek budu na prvom mestu, tako da smo i u narednoj godini najviše sredstava opredelili za decu, počev od poboljšanja uslova za boravak u vrtićima, ulaganja u obrazovne ustanove, smanjenja cene vrtića za dodatnih 10%, besplatnih udžbenika za đake prvake, ali i nagrađivanje najboljih učenika i studenata. Radimo sve u cilju stvaranja Šapca kao grada budućnosti”, rekao je gradonačelnik Pajić i još jednom iskoristio priliku da svim mališanima sa teritorije grada Šapca poželi srećne novogodišnje i božićne praznike.

Predsednik MZ Bogosavac dr Milan Pantić istakao je da je ovo prvi put da se u ovoj mesnoj zajednici na ovakav način dele paketići pri čemu se zbog toga najviše zahvaljuju gradonačelniku Šapca dr Aleksandru Pajiću.

,,Grad Šabac je prepoznao ovu akciju i finansirao sve paketiće.Nadam se da će ova akcija postati tradicija i da će mališani svake godine dobijati paketiće od Grada”, istakao je dr Milan Pantić.
Kabinet gradonačelnika Šapca

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa