3. oktobar 2023.3. okt 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

U drugom danu Dečje nedelje organizovan maskenbal za najmlađe

Danas, u drugom danu Dečje nedelje, organizovan je maskenbal za mališane u svim predškolskim ustanovama Šapca. Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je dva vrtića, „Sunce“ i „Slobodu“, i doneo darove za najmlađe.
Gradonačelnik Pajić sa mališanima/Glas Podrinja

- Želeo sam da se upoznam sa radom ovih ustanova, ali i da upoznam direktorku i vaspitače sa planovima za naredni period. Uskoro započinjemo radove na izgradnji novog vrtića na Letnjikovcu, za koji smo dobili građevinsku dozvolu. U naredne četiri godine planiramo da izgradimo još dve predškolske ustanove. Konstantno ulažemo u PU „Naše dete“ i da nastojimo da snizimo cenu vrtića, što je važno za naše sugrađane. Do sada smo troškove boravka u vrtiću umanjili za 30 odsto, a nadamo se da idemo prema viziji grada, koja podrazumeva besplatne vrtiće, istakao je gradonačelnik Pajić.
Glas Podrinja

U ova dva vrtića ima oko 370 dece, od najmlađih do predškolaca. Radosti nije bilo kraja.
Glas Podrinja

- Ovo je jedan od lepših dana u okviru Dečje nedelje. Organizovali smo maskenbal za sve drugare naših vrtića zato što svake godine na Čivijaškom karnevalu privilegiju za učešće imaju deca u godini pred polazak u školu, a maskenbal je nešto što deca jako vole i u čemu uživaju. Danas se u svim našim vrtićima organizuje maskenbal, koji je dostupan deci od jaslenog uzrasta do dece u godini pred polazak u školu. Roditelji kao naši partneri provode sa vaspitačima i decom malo više vremena, što svakako ide na dobrobit deteta, naglasila je direktorka PU Naše dete Sandra Mićić.
U četvrtak će biti organizovana jedna od najvećih manifestacija Dečje nedelje – kupoprodajna izložba ispred Stare robne kuće.
Gradonačelnik Pajić i direktorka Mićić/Glas Podrinja

- Pozivamo sve sugrađane da dođu i da nam se pridruže u četvrtak, u 16 sati, poručila je direktorka Mićić.
Glas Podrinja
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa