2. avgust 2018.2. avg 2018.
Sreća uvek prati hrabre sanjare
DR SLAĐANA SREDOJEVIĆ, SPECIJALNI SAVETNIK ZA MEĐUNARODNU SARADNjU, FINANSIJSKA TRŽIŠTA I EDUKACIJU, RUKOVODILAC CENTRA ZA BANKARSKU OBUKU UDRUŽENjA BANAKA SRBIJE

Sreća uvek prati hrabre sanjare

Početak Slađanine priče liči na uspomene mnogih naših sugrađana rođenih sredinom sedamdesetih godina dvadesetog veka. Bezbrižnost, dečja graja, miris toplog asfalta koji u sebe upija i amortizuje i najveće dečje snove. Atmosfera svemogućeg, uverenje da se znanjem može pokoriti svet.
Razlike postaju uočljivije tokom devedesetih. Dok većinu njenih vršnjaka počinje da guta beznađe, Sredojevićeva, nošena nepokolebljivom željom da vidi svet, snagom mladosti i ogromnom podrškom porodice, istrajava u svojoj misiji sticanja veština kojim će u budućnosti moći da izgradi život po njenoj meri.
Danas, kada je na svim poljima uspešna i ostvarena žena, onima koji tek kreću na put ličnog i profesionalnog traganja poručuje da se rad, obrazovanje i upornost bez izuzetka isplat odnosno, da sreća prati baš te hrabre posvećenike, te da koliko god izgledale neprijateljski, okolnosti mogu i da se promene, a na nama je da pokušamo i to potvrdimo.
Opširnije u štampanom izdanju.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa