13. decembar 2023.13. dec 2023.
Završna konvencija Gradskog odbora Srpske napredne stranke

Završna konvencija Gradskog odbora Srpske napredne stranke

Završnu predizbornu konvenciju Gradski odbor Srpske napredne stranke održao je u utorak uveče u Šabačkom pozorištu. Konvenciji je prisustvovao veliki broj članova i simpatizera, kao i neki od članova Predsedništva stranke.

-Investicije u infrastrukturu ne mere se više milionima u Šapcu, nego milijardama. Investitori se ne broje do deset, nego desetinama. Nije to samo puki novac, to su objekti koji služe našim građanima, gde oni zarađuju platu za svoju srećniju i bezbrižniju budućnost. Svi kilometri puteva koji su urađeni u poslednje tri godine služe svim selima u kojima su urađeni. Putevi za sela znače život i to nam je bio jedan od onsovih zadataka. Uradili smo u protekle tri godine ono što naši prethodnici nisu uradili za 20 godina, rekao je predsednik Gradskog odbora SNS Šabac Živan Bajić i pozvao građane da 17. decembra ocene njihov rad i dela.

Aleksandar Pajić, nosilac liste „Šabac ne sme da stane – Aleksandar Vučić“ istakao je da mu je velika čast što je prvi na ovoj listi. Tokom svog govora osvrnuo se na najvažnije stvari koje su u Šapcu urađene od kada je SNS preuzela vlast u gradu.

-Krajem oktobra 2020. godine budžet grada bio je 4,2 milijardu. Danas je budžet 6,5 milijardi dinara. Šabačke zatvorene bazene rekonstruisali su 10 godina, mi smo kompleks otvorenih bazena uradili za šest meseci. Tokom šest godina svoje vlasti prethodni gradonačelnik je uradio 26,1 kilometar puteva, uzimao je jednu trećinu novca od naših sugrađana. Danas nema uzimanja novca od građana Šapca, a uradili smo 12o kilometara putne infrastrukture. Delili su rančeve i pernice za polazak u prvi razred, a danas svaki prvak dobija komplet udžbenika. Imali smo jedan od najskupljih vrtića u Srbiji, danas je jeftiniji 40 odsto, a idemo ka tome da bude potpuno besplatan. Možda nismo lepši i pametniji, ali smo mnogo radniji i pošteniji nego oni što su bili pre nas, rekao je Pajić.

Na konvenciji su govorili i dr Marija Zdravković, članica Predsedništva SNS, Branislav Malović član Predsedništva i kooridinator za Mačvanski okrug i Darko Glišić presednik Izvršnog odbora SNS.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa