6. januar 2024.6. jan 2024.
RIVERAinfo

RIVERAinfo

U Ljuboviji završen 22. Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu u Ljuboviji završen je u petak finalnom utakmicom između dve ljubovijske ekipe, PTR Spasojević i FK Mladost Uzovnica.

Nakon regularnog toka rezultat je ostao nerešen 2:2, a pobednika 22. po redu turnira odlučili su penali. Uspešnija je bila ekipa FK Mladost Uzovnica i oni su, pored pehara, dobili i novčanu nagradu u iznosu od 200.000 dinara. Drugo mesto, pehar i nagrada od 70.000 dinara pripalo je ekipi PTR Spasojević, a treće mesto, pehar i 30.000 dinara ekipi Korund Milići.

Nagrade je uručio predsednik Privremenog organa opštine Ljubovija Milan Jovanović, a nagrađeni su i najbolji igrači turnira, kojima je nagrade predao predsednik FK Drina iz Ljubovije Miroslav Jakovljević.

Na poluvremenu finalne utakmice, organizatori su uručili zahvalnice pojedincima i ustanovama koje su dale doprinos u organizaciji Novogodišnjeg turnira. Turnir je organizovan u pet kategorija, petlići, pioniri, kadeti, omladinci i seniori i za prva tri mesta u svakoj kategoriji obezbeđene su novčane nagrade.

Organizator Novogodišnjeg turnira je Fudbalski klub Drina u saradnji sa Fudbalskim klubom Selanac, a generalni pokrovitelj je Opština Ljubovija.
RIVERAinfo

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa