21. mart 2024.21. mar 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za četvrtak, 21. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 21. mart 2024. godine, pišu o izboru Ane Brnabić za predsednicu skupštine, burnoj sednici parlamenta, ubistvu koje se desilo u zatvoru "Padinska skela" i drugim temama.

BLIC - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović o problemima u školama "Nedostaju nam nastavnici". List piše o novim zakonima koji će "promeniti ceo život" građana Srbije. "Mladi u Srbiji treći najsrećniji na svetu" o rezultatima Oksfordovog istraživanja.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o sednici skupštine i izboru Ane Brnabić na novu funkciju "Ana na čelu Skupštine, novi cirkus đilasovaca". "Trupe iz Britanije da brane Kosovo" o navodnim molbama koje je Aljbin Kurti uputio Londonu.

DANAS - "Opozicija: Ana Brnabić je neoradikalka i neznalica" reakcije na izbor predsednice skupštine. "Gradska vlast privatnicima gleda kroz prste" o nesreći u Beogradu u kojoj je jedna osoba stradala kada se odvalio točak gradskog autobusa.

NOVA - "Srbiji preti nestašica lekova za smirenje" o štrajku radnika Galenike koji traje nekoliko dana. "Zlostavljan i ubijen u zatvoru u koji je otišao zbog petarde" o smrti sedamdesetčetvorogodišnjaka koji je ubijen u KPZ "Padinska skela".

POLITIKA - "Ana Brnabić izabrana za predsednicu Skupštine" o ishodu glasanja nakon trodnevne skupštinske sednice. "Zlostavljan do smrti u zatvorskoj ćeliji" o istrazi ubistva zatvorenika koji je kaznu služio u "Padinskoj skeli".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa