24. mart 2024.24. mar 2024.
predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović (foto: zv. fb stranica predsednika Opštine Bogatić)

predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović (foto: zv. fb stranica predsednika Opštine Bogatić)

Damnjanović: NATO agresija zločin koji ne možemo ni oprostiti, ni zaboraviti

Povodom 25. godišice početka NATO agresije na SRJ predsednik Opštine Bogatić naglasio je da se dani agresije nikada neće i ne mogu zaboraviti.

- Da se nikada ne zaboravi! I ne može se zaboraviti! 78 dana straha, neizvesnosti, bolnih statistika o žrtvama, svakodnevno iščekivanje prestanka opasnosti i strepnja kad će se sirena za uzbunu iznova oglasiti, bujice suza na hiljade porodica koje su ostale bez svojih najmilijih, ujedinile su nas u želji da sačuvamo ono što je iskonski naše. 78 dana prkosa, srpskog ponosa, ljubavi prema teritoriji koju su nasilno želeli da nam uzmu, želje da sačuvamo svetinje koje i razrušene svedoče o vrednosti srpskog naroda kroz istoriju.Tih 78 dana agresije, zločina od strane neprijatelja koji nikada neće imati svest o svetosti Kosova i Metohije, jer je to za njih samo parče zemlje...baš tih 78 dana nam je iznova probudilo ljubav prema otadžbini - istakao je Milan Damnjanović na zvaničnoj fejsbuk stranici dodajući da su Srbi kroz istoriju opisani smo kao narod koji oprašta, ali ne zaboravlja.

-Ovaj zločin nad našim narodom ne možemo ni oprostiti, ni zaboraviti! Naša zemlja se u međuvremenu izgradila! Imamo i nove puteve, nove mostove, vrtiće, spomenike, bolnice...ali izgubljeni životi nikada se ne mogu nadoknaditi! Zato je važno DA SE NIKAD NE ZABORAVI!
G.P./zv. fb stranica predsednika Opštine Bogatić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa