24. mart 2024.24. mar 2024.
M. Jovanović (foto: RK MP Eliksir)

M. Jovanović (foto: RK MP Eliksir)

Sve vodi do novih okršaja protiv Partizana

Ishod derbija u Beogradu praktično je dao sve odgovore po pitanju konačnog plasmana u Super ligi pred start plej ofa i već ukazao koje serije slede u polufinalu plej ofa. Već je izvesno da će u jednom polufinalu igrati Metaloplastika Eliskir i Partizan, u drugom Vojvodina i Dinamo. Još samo da matematički sve bude potvrđeno.

Drugačiji ishod mogao je dovesti Pančevce na poziciju tri dva kola pre završetka sezone. Ostavio bi Metaloplastiku u borbi za prvo mesto, no i uz taj učinak ne bi bilo realno prvo mesto, jer bi podrazumevalo da Vojvodina ne osvoji više od jednog boda protiv Obilića i u Vranju.

Do kraja su preostale još dve runde. Vojvodina je i teoretski prva, Metaloplastika druga. Partizan ima bod više od Pančevaca, no do kraja ga očekuju gostovanje u Zrenjaninu i meč na domaćem terenu protiv Dubočice. Da ne bi bio drugi mora da kiksira u jednoj od dve utakmice gde ima ulogu izrazitog favorita, dok Pančevo mora da savlada najpre Obilić na gostovanju, a potom i pobedi Metaloplastiku u poslednjem kolu.

Partizan ima bod više od Pančevaca, no do kraja ga očekuju gostovanje u Zrenjaninu i meč na domaćem terenu protiv Dubočice. Da ne bi bio drugi mora da kiksira u jednoj od dve utakmice gde ima ulogu izrazitog favorita, dok Pančevo mora da savlada najpre Obilić na gostovanju, a potom i pobedi Metaloplastiku u poslednjem kolu



Isti parovi polufinala bili su i prethodne sezone, ali uz važnu razliku za Metaloplastiku Eliskir koja će sada imati prednost domaćeg terena u borbi za finale sa Partizanom.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa