26. mart 2024.26. mar 2024.
Beta

Beta

Naslovne strane za utorak, 26. mart

Dnevne novine na naslovnim stranama, izdanja za utorak 26. mart, najavljuju tekstove o terorističkom napadu u Moskvi, odnosu Zapada prema Srbiji, političkoj sceni uoči beogradskih izbora, piše Beta.

BLIC - "Lice zla", ko su osumnjičeni za masakr u Moskvi. U Strazburu o zahtevu Kosova za prijem "Šta je Savet Evrope i da li je sreda dan D".

VEČERNjE NOVOSTI - O teroritičkom napadu u Moskvi "Novo svetlo: Tajna veza islamista i Ukrajine". Četvrt veka od NATO agresije: "Obezglavljenu kćerku nije hteo da pusti iz zagrljaja".

DANAS - Opozicija povodom tvrdnji predsednika Srbije Aleksandra Vučića o rejtinzima stranaka "Vučić hrabri birače za osvajanje Beograda". "Vratio sam se u Čačak jer smena SNS kreće sa lokala", kaže Boško Obradović, bivši lider Dveri.

NOVA - Da vlast sve više "namiguje" Istoku "Srbija klizi u zagrljaj Rusiji". Proširuje se istraga za ubistvo penzionera u KZP "Padinska Skela" pod naslovom "Trojica stražara i zatvorski lekar pod lupom".

POLITIKA - Strazburu i Briselu važnija Priština od Beograda "Da li je Evropa lagala da iskreno želi Srbiju". "Naša zemlja može brzo da ovlada nuklernom tehnologijom", potpisan ugovor ministarstva zdravlja Srbije i "Rosatoma".

Izvor: Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa