17. septembar 2018.17. sep 2018.
Teretna vozila na prelazu Batrovci čekaju pet, a na Horgošu dva sata

Teretna vozila na prelazu Batrovci čekaju pet, a na Horgošu dva sata

BEOGRAD, 17. septembra 2018. (Beta) - Moguća usporena vožnja zbog radova na putevima na redovnom održavanju i saniranju oštečenja i klizišta, i vozači se upozoravaju da prilagode vožnju privremenoj signalizaciji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije na putničkim terminalima naših grničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja.

Na teretnim terminalima sa Hrvatskom na prelazu "Batrovci" se na izlazu čeka oko 300, a na prelazu "Šid" oko 240 min, dok se sa Madjarskom na prelazu "Horgoš" ova kategorija vozila zadržava oko 120 minuta.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Od danas do 21. septembra zbog radova na zameni oštećenog asfalta na putu iuzmedju Obrenovca i Beograda, na deonici izmedju Umke i Bariča saobraćaj će se odvijati usporeno naizmenčnim propuštanjem vozila.

Do 20. septembra zbog radova na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza, na auto-putu Beograd-Novi Sad, u zoni naplatne stanice "Novi Sad jug" za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom.

Radovi ne utiču na rad naplatne stanice "Novi Sad jug".

Do 20. oktobra trajaće radovi na pojačanom održavanju autoputa od prelaza Batrovci sa Hrvatskom ka Beogradu, na deonici od naplatne stanice "Šid" do petlje "Adaševci", u smeru ka Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa