27. decembar 2018.27. dec 2018.
Za bolju 2019. godinu

Za bolju 2019. godinu

Sumirajući polusezonu, svi u "Medicinaru" su zadovoljni svim segmentima, osim pozicijom seniorki na tabeli, no uvereni su da se greške mogu ispraviti kako bi se primarni cilj, plej of, ostvario.
-Doveli smo prvo pojačanje, našu doskorašnju rukometašicu, Suzanu Ćubelu, u drugom delu većina direktnih rivala dolazi u Šabac i šanse za plej of su još realne. Ipak, nismo fokusirani samo na prvi tim. Radom u drugom timu, mlađim kategorijama postavili smo temelje za velike uspehe u narednim godinama i to bazirane na svojoj školi - istakla je trener seniorki Sandra Kolaković.
Da ne veruje u uspeh, ne bi se ni vraćala u klub, ističe Suzana Ćubela.
Suzana Ćubela

-Bilo mi je divno u prvom boravku, uverena sam da će tako biti i sada. Radimo dobro na treninzima, znam šta očekuju od mene, verujem da ću biti od pomoći i apsolutno verujem da nam je mesto u plej ofu - istakla je Ćubela na zvaničnom predstavljanju.
Drugi tim je igrao odlično u Prvoj ligi "Centar".
-Relativno sam zadovoljan, jer nikada nisam potpuno. Imamo želju da nastavimo sa pobedama i u narednoj godini. Cilj je jedan od prve dve pozicije - najavio je Tešić, trener drugog tima.
Osim prva dva tima, klub ima mlađe kategorije, jedna koja se takmiči u Ligi, i najmlađe, rođene 2008. godine i kasnije kojima je povećan broj utakmica gde stiču iskustvo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa