Инфо

27. децембар 2018.27. дец 2018.
За бољу 2019. годину

За бољу 2019. годину

Сумирајући полусезону, сви у "Медицинару" су задовољни свим сегментима, осим позицијом сениорки на табели, но уверени су да се грешке могу исправити како би се примарни циљ, плеј оф, остварио.
-Довели смо прво појачање, нашу доскорашњу рукометашицу, Сузану Ћубелу, у другом делу већина директних ривала долази у Шабац и шансе за плеј оф су још реалне. Ипак, нисмо фокусирани само на први тим. Радом у другом тиму, млађим категоријама поставили смо темеље за велике успехе у наредним годинама и то базиране на својој школи - истакла је тренер сениорки Сандра Колаковић.
Да не верује у успех, не би се ни враћала у клуб, истиче Сузана Ћубела.
Сузана Ћубела

-Било ми је дивно у првом боравку, уверена сам да ће тако бити и сада. Радимо добро на тренинзима, знам шта очекују од мене, верујем да ћу бити од помоћи и апсолутно верујем да нам је место у плеј офу - истакла је Ћубела на званичном представљању.
Други тим је играо одлично у Првој лиги "Центар".
-Релативно сам задовољан, јер никада нисам потпуно. Имамо жељу да наставимо са победама и у наредној години. Циљ је један од прве две позиције - најавио је Тешић, тренер другог тима.
Осим прва два тима, клуб има млађе категорије, једна која се такмичи у Лиги, и најмлађе, рођене 2008. године и касније којима је повећан број утакмица где стичу искуство.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa