Инфо

19. јануар 2020.19. јан 2020.
Нова странка Шабац: Одборница СНС-а незаконито постављена за директорку школе

Нова странка Шабац: Одборница СНС-а незаконито постављена за директорку школе

Нова странка из Шапца саопштила је да незаконита политичка смена директорке Основне школе "Јеврем Обреновић" у Шапцу Јелене Јеврић и постављање истакнуте активисткиње Српске напредне странке учитељице Светлане Станковић за в.д. директорку, није само доказ срамне праксе да политика побеђује струку, већ и чињенице да живимо у држави у којој сам врх власти најгрубље крши закон.

Како је упозорио Градски одбор Нове странке Шабац, новопостављена директорка се налази у формалном прекршају, јер нема уговор са Школским одбором који је одбио да га потпише, а такодје је у сукобу интереса, јер је одборница Српске напредне странке у Скупстини града Шапца.

"Решење Министарства просвете о разрешењу директорке Јелене Јеврић је незаконито и донето према незаконитом записнику о ванредном инспекцијском надзору. В.Д. директорка Светлана Станковић је очигледан пример мањка знања, а вишка неутемељеног самопоуздања, а да је на делу "освета лоших дјака", потврдјује и њено сведочанство, где се види да је била врло скроман ученик" навели су из шабачког одбора Нове.

Министарство просвете је, кажу из Нове странке, "постало пропагатор послушности, политичке подобности и нестручности" и зато у Шапцу желе да покажу да је важно бити добар човек, квалитетан стручњак и посвећен радник, јер само на тај начин може се излечити и опоравити друштво.
Beta

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa