Инфо

11. мај 2020.11. мај 2020.
Шеварлић одустао од штрајка глађу

Шеварлић одустао од штрајка глађу

Народни посланик Миладин Шеварлић одустао је од штрајка глађу како је рекао због скретања пажње са његовог питања на друге посланике.

“Практично сам медијски био угушен, због популарности, признајем, скупштинске већине с једне стране и покрета Двери, с друге”, рекао је Шеварлић новинарима.

Он је додао да мисли да питања која су покренули други посланици Бошко Обрадовић, Александар Мартиновић и Сандра Божић, нису значајна колико и питање Косова и Метохије односно територијалне целовитости Србије, због којег је он започео у недељу штрајк.

“Питања инцидента са Маријаном Ристичевићем и о изборном процесу треба разматрати, али нису у рангу питања које је сам поставио”, рекао је Шеврлић.

Он је предложио је новинарима да посланике и једне и друге групације питају о ставу о КиМ, наводећи да он није случајно покренуо то питање, да смо у процесу избора, и да је важно да грађани знају какав је став партија.

“Лично мислим да не постоји иједна држава на свету која би се одрекла 12 посто територије, због било чега, а поготово не због приступања ЕУ”, рекао је и захвалио се свим новинарима који су посветили пажњу питању које је покренуо.
Нова С

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa