Инфо

16. август 2020.16. авг 2020.
фото: www.maxbetsport.rs

фото: www.maxbetsport.rs

Аничић: Једино резултат није задовољио

Мачва је синоћ поражена у Нишу. Очекивано је славио домаћи Раднички 1:0 голом Којића у 37. минуту. Имао је више прилика домаћи тим, али је две изуезтне имала и Мачва, али није их искористила, те је остала без бодова. Иако је шабачки суперлигаш поражен, тренер Аничић истакао је после меча да није незадовољан игром, већ само резултатом.

Резултат је последица неефикасности која Мачву мучи још од претходне сезоне, сматра Аничић.

-Након ове утакмице, ја могу да будем задовољан са свим сем са резултатом. Имали смо посед лопте, шансе, једноставно имамо тај проблем са реализацијом. Не можемо или не знамо да реализујемо у појединим тренуцима оно што направимо и онда је епилог такав какав је, када играте са екипом која је из самог врха српског фудбала. Шансе које направите, морате реализовати да би направили добар резултат. У другом делу смо имали тоталну контролу над игром, могли смо до нерешеног резултата. Да смо изједначили ко зна шта би било. Раднички је победио заслужено И желим им да у наставку првенства наставе овако - нагалсио је тренер Мачве.

У наредном колу Мачва игра изузетно важан меч када ће у Шапцу угостити Нови Пазар, један од тимова са којима дели амбиције опстанка у Супер лиги.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa