Инфо

3. децембар 2020.3. дец 2020.
фото: Агенција Бета

фото: Агенција Бета

Насловне стране за четвртак, 3. децембар

Београдски дневни листови у издањима за четвртак, 3. децембар 2020. године највише пишу о корона вирусу и набавци вакцине која треба да сузбије епидемију, о реаговањима на дешавања у Скупштини Србије и о другим темама.

АЛО - "Три вакцине у Србији до Нове године" о вакцинама против корона вируса. О пресуди возачу који је изазвао саобраћајну несрећу у којој је погинуло четворо младих на Ибарској магистрали "За четири живота четири године затвора".

БЛИЦ - "Имунитет после короне може да траје годинама", лист преноси истраживање америчких научника. "На помолу потпуни разлаз Ђиласа и Јеремића", о дешавањима у опозиционим Странци слободе и правде и Народној странци.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О организовању онлајн наставе због епидемије корона вируса "Родитељи кивни због часова преко мреже". "Гастарбајтери плаћају само део пореза", о новом начину опорезивања грађана Србије који зарађују у иностранству.

ДАНАС - Лист преноси реаговања јавних личности поводом излагања посланика владајуће већине у Скупштини Србије "Напредњаци не одустају од линча критичара власти". О набавци вакцина против корона вируса "Фајзер и Бионтек предали папире за вакцину у Србији".

ИНФОРМЕР - О вакцинама против ковид-19 и корона вируса "Добра вест: Стиже и америчка вакцина". Главна глумица у филму "Дара из Јасеновца" Биљана Чекић каже "На снимању сам схватила све страхоте Јасеновца".

КУРИР - "Фајзер и Спутњик стижу у Србију у исто време", о вакцинама против корона вируса. Под насловом "Где ћете ви", лист пише да су посланици Скупштине Србије за 2021. добили 58,5 милиона динара више за путовања.

ПОЛИТИКА - "Србија међу првима у свету одобрава 'Фајзерово' цепиво", лист пише о очекивањима око набавке вакцине против корона вируса. О експозеу мандатара за састав нове Владе Црне Горе "Паралелне институције не смеју бити јаче од државе".
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa