Инфо

2. фебруар 2021.2. феб 2021.
11. седница Градског већа

11. седница Градског већа

Градско веће одржало је данас 11. седницу којом је председавао градоначелник Шапца, др Александар Пајић. Чланови већа одлучивали су о 15 тачака дневног реда.

У првом делу седнице усвојено је свих 15 тачака. У другом делу Градски већници утврдили су предлог дневног реда 6. седнице Скупштине града Шапца, а у трећем делу Градско веће било је у функцији Скупштине привредног друштва за управљање слободном зоном ,,Слободна зона Шабац д.о.о.". 15. тачка дневног реда Градског већа обухватила је усвајање предлога програма пословања за 2021. годину о чему су извештавали директори шест јавних предузећа ( ЈКП ,,Водовод Шабац", ЈКП ,,Стари град Шабац", ЈКП ,,Паркинг Шабац", ЈП ,,Инфраструктура", ЈКП ,,Регионална депонија Срем-Мачва).

Програми пословања усвојени су једногласно као и следећи предлози одлука: Олука о измени и допуна одлуке о финансирању кроз суфинансирање годишњих програма у области спорта, одлука из области стамбено комуналних послова, одлука о погребној делатности, одлука о управљању гробљима и сахрањивању, одлука о обављању делатности зоохигијене на подручју града Шапца. Усвојени су предлози решења о давању сагласности на одлуку о измени и допуни статута ЈКП ,,Стари град" и предлог решења о образовању Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на територији града Шапца.

Поред чланова Градског већа и директора јавних предузећа, седници су присуствовали председник Скупштине града Шапца, Немања Пајић и начелница за стамбено-комуналне послове и инспекцијски надзор Градске управе, Зорица Гвозденовић.
 
 
 
Шабац.рс

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa