Инфо

28. март 2018.28. мар 2018.
фото: званични сајт клуба

фото: званични сајт клуба

Остварење сна почиње снивањем

Ове суботе Бранислав Бане Мркоњић 600. пут у првенственим утакмицама седеће на клупи Металопластике као физиотерапеут, а укупно је свој посао обављао више од 1.000 пута. Уз клуб је био и у најславнијим и најтежим тренуцима, сазревајући заједно са својим играчима, касније другарима и пријатељима.
-Две године сам био у "Мачви" када ме је у "Металопластику" позвао колега, пријатељ Николов. Имао сам привилегију да, из непосредне близине, гледам како "дете", једно сјајно "дете" израста у ванвременског, спортског гиганта. Њихово срце, жеља, све повреде осим оних најгорих, потпуно су чиниле ништавним. Играли су са повредама зглоба, колена, сломљеним носем, "варали" су медицину - присећа се Бане Мркоњић - чика Бане.

Више о својим почецима, доласку у Металопластику, највећим утакмицама "ванземаљске" генерације, поређењу рукомета некада и данас са стручног становишта физиотерапеута, боравку у Италији, данашњим играчима и још много тога прочитајте у причи са Баном у штампаном издању "Гласа Подриња", на киосцима од сутра, 29. марта.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa