Инфо

14. април 2021.14. апр 2021.
Богатић инфо

Богатић инфо

Функционери Општине Богатић: Изабери живот, вакциниши се

Све вакцине које су одобриле званичне здравствене институције Репубике Србије су добре и безбедне и имају само један заједнички циљ – победити корона вирус и на тај начин заштити милионе људских живота.

Тренутно су на територији Републике Србије доступне четири врсте вакцина и то: Фајзер, АстраЗенека, Синофарм и Спутњик В.

Грађани наше земље могу преко Е-управе да одаберу којом ће од понуђених вакцина да се вакцинишу, а такође, могу и без претходне пријаве да се директно јаве у здравствене установе и приме доступну вакцину. Директор Туристичке организације општине Богатић Дарко Машић и одборник у Скупштини општине Богатић Драгослав Јосиповић су се одлучили за АстраЗенеку.

„Одлучили смо се за ову вакцину, јер сматрамо да је свака од доступних најбоља могућа у одбрани имунитета и заштити од корона вируса. Позивамо овим путем све наше суграђане да покажу одговорност и да се вакцинишу и на тај начин заштите, како себе, тако и све оне око себе. У масовној имунизацији становништва се налази кључ победе над овом пошасти.“
Богатић инфо

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa