Инфо

26. април 2021.26. апр 2021.
Кабинет градоначелника Шапца

Кабинет градоначелника Шапца

Завршена 15. Међународна трка Београд-Бањалука

Петнаеста Међународна бициклистичка трка ,,Београд – Бањалука”, на којој је учествовало 170 бициклиста из 30 земаља, завршена је јуче у Бањалуци. Победник трке је Микел Реим из Естоније. Циљу последње етапе ове бициклистичке трке присуствовао је и градоначелник Шапца др Александар Пајић. Он је истакао да је Шабац почаствован што је био домаћин прве етапе ове трке и да ће у наредним годинама спорт бити у служби промоције града Шапца.



,,Ово је спортски догађај који спаја Републику Србију и Републику Српску. Заједно са председником Скупштине града Шапца Немањом Пајићем учествовао сам у проглашењу победника трке. Ово је прилика да осим спорта, промовишемо и градове и општине кроз које трка пролази. Наши суграђани су одушевљено поздравили такмичаре на Дан града Шапца, и имали прилику да виде неке од најбољих светских бициклиста”, рекао је градоначелник Пајић.



Међународна бициклистичка трка ,,Београд – Бањалука” стартовала је 22. априла из Београда и вожене су четири етапе: Београд - Шабац, Обреновац – Бијељина, Бијељина – Власеница и завршна Приједор – Бањалука.



Кабинет градоначелника Шапца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa