Инфо

16. јун 2021.16. јун 2021.
Фото: фб страница председника Општине Богатић

Фото: фб страница председника Општине Богатић

Свечана додела диплома матурантима Мачванске средње школе

У дворишту Мачванске средње школе данас су свечано додељене дипломе матурантима. Дипломе је стекло 164 ученика из пет одељења четворогодишњих образовних профила и једног одељења трогодишњег смера.

-Ова генерација матураната је за мене нешто посебнија него што су биле претходне. Вероватно због тога што се скоро годину и по дана нисо дружили свакодневно, зато што сте остали ускраћени за матурантску екскурзију, за матурантски плес и неке друге културне догађаје које нисмо могли обавити у школи. Ви сте добра деца, са јако добрим одељенским старешинама и захваљујем се и њима на успешно изведеној генерацији матураната. Желим вам да будете здрави и срећни и да остварите све што желите у свом животу“, навела је у свом обраћању Милица Дражић, директорка Мачванске средње школе.

Председник Општине Богатић Милан Дамњановић честитао је ученицима завршетак средње школе.

-Данас сам имао ту част и задовољство да заједно са директорком Милицом Дражић уручим дипломе, књиге и награде најуспешнијим матурантима Мачванске средње школе у Богатићу. Нашим драгим ђацима честитам крај једног животног доба и срећан почетак неког новог. Свима њима желим много среће и успеха у наставку личног и професионалног живота. Нека следе своје снове јер ће их само тако и остварити. Такође, упућујем искрене честике поносним родитељима, као и професорима и менторима - рекао је председник Општине Богатић.

фб страница председника Општине Богатић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa