Инфо

29. јул 2021.29. јул 2021.
Километар новог асфалта у Поцерском Причиновићу

Километар новог асфалта у Поцерском Причиновићу

Радови на реконструкицији 1.000 метара асфалата у Улици краља Петра првог у Поцерском Причиновићу се приводе крају. Локацију су данас обишли заменик градоначелника Шапца Блажа Кнежевић и в.д. директорке ЈП "Инфраструктура" Милица Павловић.



-Оно што смо обећали грађанима то и испуњавамо. У договору са представницима Савета месних заједница дефинисани су приоритети и по њима на бројним локацијама у граду се данас изводе радови. Грађани су схватили да у Граду имају поузданог партнера и да сви заједно са републичким властима и несебичном помоћи чинимо одличну спону- изјавио је Кнежевић приликом обиласка радова и додао:
-Град Шабац ради оно што претходна власт у 20 година није урадила и то убрзано. Сваки дан смо на терену и наставићемо тако. Не обећавамо ништа што не можемо да урадимо, али идемо системски, корак по корак и грађани ће у наредном периоду видети тај помак.



В.д. директорке ЈП "Инфраструктура" Милица Павловић напменула је да се радови у овој улици убрзано приводе крају и захвалила се радницима који на високим температурама дају све од себе да пре обећаног рока заврше започето.



Председник МЗ Поцерски Причиновић, Владан Богићевић, је истакао да је реконструкција поменуте деонице за житеље ове месне заједнице од великог значаја, захвалио се градској управи на помоћи и поручио својим суграђанима да буду стрпљиви јер ће сваки проблем за решење доћи на ред.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa