Инфо

26. април 2018.26. апр 2018.

СУТРА ПОЧИЊЕ МЕРЕЊЕ БРЗИНЕ НА СВИМ АУТОПУТЕВИМА

Камере ЈП "Путева Србије" инсталиране су на свим за то предвиђеним местима, а брзина ће се мерити на основу времена проласка од једне до друге наплатне рампе.
Возачима са српским таблицама којима се брзина којом су се кретали не уклопи у прописану, казна ће стићи на кућну адресу, али ће сваки возач податак о просечној брзини којом се кретао моћи да види на рачуну на наплатној рампи.
С друге стране, странце ће саобраћајна полиција заустављати одмах на наплатној рампи, а они ће морати да плате казну код најближег судије за прекршаје.
Поред овога, повећава се и број "пресретача" на сви аутопутевим. Тако су у "опасности" сви возачи који би да избегну кажњавање за просечну брзину заустављањем на одморишту или бензинској станици.
У желите да будете сигурни да средња брзина није виша од дозвољених 120 км на час, онда од Београда (наплатна рампа Врчин) до наплатне рампе код Ниша не смете стићи за мање од једног сата и 42 минута.
Минимално време од Београда (наплатна рампа Врчин) до Суботице је сат и 13 минута, а на релацији Београд (наплатна рампа Шимановци) – Шид износи 42 минута.
Деоница аутопута од Љига до Прељине не сме да се пређе за мање од 20 минута.
Од наплатне рампе Врчин до наплатне рампе Прешево минимално време проласка у дозвољеним оквирима износи - три сата.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa