Инфо

16. октобар 2021.16. окт 2021.
фото: Бета

фото: Бета

Насловне стране за 16. октобар

Дневни листови на насловним странама издања за суботу, 16. октобар пишу о седници Савета безбедности Уједињених нација, привођењу на саслушање бивше државне секретарке МУП-а Дијане Хркаловић, о смрти глумца Марка Живића, као и о другим друштвеним и политичким темама.

БЛИЦ - О истраживању "Колико су деца угрожена делта сојем" корона вируса. Лист пише да је бивша државна секретарка МУП-а "Дијана Хркаловић приведена на саслушање због убиства на шинама".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Интервју са премијерком Аном Брнабић под насловом "Вучићевој Србији се не постављају ултиматуми". Интервју са амбасадором САД у Србији Ентонијем Годфријем "Срби имају детектор за фолиранте".

ДАНАС - О подацима Републичког завода за статистику "Сад 'само' пола грађана Србије једва крпи крај с крајем". О смрти глумца Марка Живића "Глумац чије су очи у другом будиле дете".

ПОЛИТИКА - Интервју са директором Секретаријата енергетске заједнице Јанезом Копачем под насловом "Није битно да ли је гас руски, њиме треба слободно да се тргује". Изјава шефа српске дипломатије Николе Селаковића на седници Савета безбедности Уједињених нација "На КиМ је неопходно међународно присуство". Председница Странке модерне Србије Татјана Мацура за тај лист "Нећемо пристати на покоравање било коме".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa