Инфо

10. децембар 2021.10. дец 2021.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

У свим школама у Србији непосредна настава и наредне недеље

У свим основним и средњим школама у Србији од понедељка, 13. децембра примењиваће се први модел наставе, односно ученици ће наставу похађати непосредно, одлучио је Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа.

У Србији су по подацима Института за јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут" од 2. до 8. децембра потврдјена 1.454 случаја инфекције вирусом корона медју децом узраста од шест од 18 година, што чини 0,19 одсто те популације.

У основним и средњим школама на територији Србије, укупно је 13 одељења са 16 и мање ученика (0,03 одсто) која су због најмање три случаја инфекције ученика у одељењу променила начин организације рада са непосредног рада на онлајн наставу у последњих 10 календарских дана.

Наводи се и да је у том периоду 127 одељења са 17 и више ученика (0,31 одсто) променило начин организације рада са непосредног на комбиновани модел због најмање два случаја инфекције ученика у одељењу као и да је 15 група или 0,04 одсто прешло са комбинованог модела на онлајн наставу због појаве три случаја инфекције.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa