Инфо

31. децембар 2021.31. дец 2021.
Пакетићи за малишане Богосавца

Пакетићи за малишане Богосавца

Градоначелник Шапца др Александар Пајић са председником МЗ Богосавац др Миланом Пантићем уручио је преко 60 пакетића свим малишанима узраста до 7 година који припадају овој месној заједници. Градоначелник је истакао да је Град Шабац обезбедио новогодишње пакетиће за 8 000 малишана узраста до 7 година са територије града Шапца.

,,Преко Савета месних заједница смо се потрудили да то реализујемо и зато нам је битно да чланови месних заједница имају добру сарадњу са градском влашћу како бисмо на лакши начин могли да бринемо о нашим суграђанима. Новогодишњи пакетићи и Деда Мраз само су један од начина да малишанима улепшамо предстојеће новогодишње и божићне празнике. Циљ Града Шапца је да деца и млади увек буду на првом месту, тако да смо и у наредној години највише средстава определили за децу, почев од побољшања услова за боравак у вртићима, улагања у образовне установе, смањења цене вртића за додатних 10%, бесплатних уџбеника за ђаке прваке, али и награђивање најбољих ученика и студената. Радимо све у циљу стварања Шапца као града будућности”, рекао је градоначелник Пајић и још једном искористио прилику да свим малишанима са територије града Шапца пожели срећне новогодишње и божићне празнике.

Председник МЗ Богосавац др Милан Пантић истакао је да је ово први пут да се у овој месној заједници на овакав начин деле пакетићи при чему се због тога највише захваљују градоначелнику Шапца др Александру Пајићу.

,,Град Шабац је препознао ову акцију и финансирао све пакетиће.Надам се да ће ова акција постати традиција и да ће малишани сваке године добијати пакетиће од Града”, истакао је др Милан Пантић.
Кабинет градоначелника Шапца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa