Инфо

24. јун 2022.24. јун 2022.
Насловне стране за петак, 24. јун 2022. године

Насловне стране за петак, 24. јун 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за петак, 24. јун 2022. године пишу о самиту ЕУ - Западни Балкан у Бриселу, одлагању гласања на поновљеним изборима у Великом Трновцу, бившем министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу и бившој државној секретарки министарства унутрашњих послова Дијани Хркаловић.

БЛИЦ - "Неће бити евакуације на малој матури", о потенцијалним лажним дојавама које би могле да стигну у школе у време завршних испита. О самиту ЕУ-Западни Балкан у тексту "Кажите да ли нас уопште желите у ЕУ".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Након одржаног самита ЕУ-Западни Балкан, лист пише "Балкан ни корак ближе ЕУ". "Четврто гласање пукло због свадје и лажне бомбе" о понављању избора у Великом Трновцу. "Си Дјинпинг против санкција", о скупу земаља Брикса.

ДАНАС - Након позива радницима крагујевачког "Фијата" на састанак са председником Србије, лист пише "Случај Фијат: Вучић човек који све решава". Након уложене жалбе од стране опозиције, адвокат Родољуб Шабић поручује "Правосудје би требало да поништи одлуку о именовању Шапића (на место градоначелника Београда)".

НОВА - "Жртвовали војника и оца двоје деце због рекламе власти", поводом годишњице смрти војника на војој вежби на Пештеру. У интервјуу за лист бивши амбасадор Србије у САД Милан Ст. Протић оцењује "Ситнурија која се куне у Путина није српска опозиција".

ПОЛИТИКА - "Стефановић и Хркаловићева позвани на разговор у СУК", о позиву министру и бившој државној секретарки да дају изјаве у својству градајана у Сектору унутрашње контроле (СУК) МУП-а. Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића након самита у Бриселу "Биће боље у децембру".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa