Инфо

1. јануар 2023.1. јан 2023.
Лауреати читалаца за 2022. годину

Лауреати читалаца за 2022. годину

Фаворити читалаца за 2022. годину

Седму узастопну годину читаоци Гласа Подриња имали су прилику да у свом избору бирају најбољу спортисткињу, спортисту и спортски колектив Подриња у 2022. години. Овог децембра су имали у конкуренцији по четири опције у категоријама спортисткиње и спортског колектива, односно шест међу спортистима.

У све три категорије је борба била неизвесна до краја, те је прва два места у категорији спортисткиње и колектива делио један глас, односно два међу спортистима.

Ана Бојић - најбоља спортисткиња године у избору читалаца


Ана Бојић
спортисткиња Подриња 2022. у избору читалаца

Каратисткиња клуба "Шабац - Фуђими" навикла је познаваоце каратеа на успехе у свим категоријама. У претходној години је освојила сениорску бронзу на Европском првенству као део кумите тима и на Светском у микс тиму за борбе, а постала је, између осталог и сениорски шампион Србије у борбама.

Ненад Ђуричић - најбољи спортиста Подриња 2022. године у избору читалаца


Ненад Ђуричић
спортиста Подриња 2022. у избору читалаца


Шабачки фудокан борац освојио је ове године пет сениорских сребрних медаља на Европском првенству у Риминију и једну бронзу, а потом је на самом крају године био део кумите тима за борбе који је освојио треће место на Светском првенству у Пољској. Поникао је у шабачком клубу "Каишин", а тренутно је члан београдске Црвене звезде.



Кајак клуб „Зорка“
колектив Подриња 2022. године у избору читалаца


Фреквентност кајакашких успеха учинила је да се титуле подразумевају у шабачком кајаку, међутим свака година је нови изазов, јача конкуренција, али Шапчани успевају да опстану у врху. Зорка је екипни сениорски шампион, јуниорски, пионирски и свеукупни вицешампион, односно трећи кадетски тим. Појединачно „зоркаши“ су освојили 170 домаћих и две међународне медаље, а Урош Павловић и Милан Ђенадић су чланови стручног штаба репрезентације.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa