Инфо

18. април 2023.18. апр 2023.
М. Тубић ВК Шабац (фото: Глас Подриња)

М. Тубић ВК Шабац (фото: Глас Подриња)

Дупли ватерполо програм

Два шабачка ватерполо клуба играју у среду најважније утакмице на домаћој сцени, а сви заљубљеници у овај спорт имају прилику да уживају у дуплом програму на Градском базену наредне вечери (19. април).

Млади играчи Саве са тренером Мандићем (фото: Д. Б.)


Најпре наступа члан Прве А лиге, екипа Саве, која покушава да у баражу избори опстанак у другом рангу српског ватерпола. Ривал на том путу је обреновачки ТЕНТ. У среду од 18 часова је први меч баража који предвиђа серију на две добијене утакмице. Сава је најмлађи тим Прве А лиге, састављен искључиво од играча из школе ВК Шабац, те је искуство свакако на страни гостију, но млади играчи црно-жутих се уздају у свој квалитет и подршку са трибина.

М. Репановић - ВК Шабац (фото: Глас Подриња)


Од 20 часова ВК Шабац игра нови дерби и трага за надокнадом минуса из прве утакмице четвртфинала плеј офа. Ривал је велики Партизан, а Шапчани желе да у реваншу надокнаде пораз од 9:6 из прве утакмице и тако изборе пласман у полуфинале плеј офа Супер лиге. Биће ово пети дуел два клуба ове сезоне, Шапчани су претрпели два пораза у Београду, али су на домаћем базену једном ремизирали, док је у последњем дуелу Шабац убедљиво поразио госте, 12:4.

Уз подршку с трибина остварење зацртаног је могуће (фото: Глас Подриња)
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa