Инфо

29. септембар 2023.29. сеп 2023.
Турнир већ традицонални (фото: Глас Подриња)

Турнир већ традицонални (фото: Глас Подриња)

Тениска традиција позног септембра

Крај септембра у Коцељеви протиче у знаку "Фестивала зимнице", али претходних неколико година део традиције позног септембра је и тениски турнир у "Дворцу Ивановић". Играчи белог спорта различитих година наступају током два дана на такмичењу које неретко поприми карактер међународног.

Најбоље очекују пехари (фото: Глас Подриња)


Ране јесени 2023. године наступа 24 учесника, међу њима и три даме, те постоје и мешовити мечеви. Турнир је међународни захваљујући наступу три играча из Мађарске.

-Традиционално се окупљамо, ми тениски ентузијасти на дружење где је спорт један сегмент, међутим већина учесника ужива у победи и не воли да губи, те иако остаје ревијално такмичење, борбе су као да су у питању велика признања и сваки пут видимо много добрих мечева. Као на свим турнирима имамо носиоце, повлашћене и подређене у жребу. Након такмичења посетимо Фестивал и наставимо дружење. Пријатељи смо велики пре и после турнира, али док смо на терену ривалитет је јачи од свега - истакао је један од организатора Ђорђе Рашић, прослављени рукометаш и рукометни тренер.

Организатори и пријатељи (фото: Глас Подриња)
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa