Инфо

17. март 2024.17. мар 2024.
Мачваинфо.рс

Мачваинфо.рс

КК Бушидо ниже успехе

У Коцељеви је одржан Карате куп Фунакоши, који је поново окупио мноштво екипа из целе Србије, на шест татами борилишта у новоизграђеној спортској хали. Четворочлана такмичарска екипа Карате клуба Бушидо Бадовинци узела је учешће на овом јубиларном турниру и у одличној форми показала и континуитет и квалитет у демонстрирању каратеа који се вежба у Мачви, истакао је Сретен Јевтић ветеран КК Бушидо Бадовинци у ауторском тексту за Мачваинфо.рс.
Мачваинфо.рс

Прву сребрну медаљу за клуб остварио је Душан Дракулић (2013. годиште). Други такмичар у категорији 2014.годиште показао је изванредан квалитет и освојио златну медаљу, а поред тога је проглашен и најбољим такмичарем са борилишта 1. Трећи наступ имао је Марко Јевтић (2003.) у категорији од 18 до 20 година, који је такође узео златну медаљу и проглашен за најбољег на борилишту број 3. Међу ветеранима, Сретен Јевтић је такође узео златну медаљу, и наставио континуитет успеха.

-Добро је што нам је форма на високом нивоу, и очекујемо да ћемо успети одржати ниво и квалитет за будућа такмичења која нас очекују у скорије време- истакао је Јевтић.
Мачваинфо.рс

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa