Инфо

28. март 2024.28. мар 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 28. март

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања пишу о потрази за двогодишњом девојчицом из Бора, одлуци Комитета Парламентарне скупштине Савета Европе да прихвати извештај који препоручује пријем Косова у Савет Европе, о раскиду сарадње Новака Ђоковића и његовог тренера и о другим темама.

АЛО - Изјава министра финансија "Мали: Радови око Експо 2027 испред рокова".

БЛИЦ - "Мистерија нестанка мале Данке" о истрази нестанка девојчице за којом се трага од уторка. Лист пише да је Новак Ђоковић раскинуо сарадњу са Гораном Иванишевићем.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Ни трага ни гласа од Данке" о наставку потраге МУП за несталом девојчицом. "Куртију награда за терор" о усвајању препоруке да Косово уђе у Савет Европе.

ДАНАС - Интервју са шефом посланичке групе Зелено-леви фронт Радомиром Лазовићем "Уста пуна патриотизма, а џепови отетих пара". Лист пише да је председница Скупштине Ана Брнабић сазвала консултације око испуњавања препорука ОДИХР "Опозиција тврди да су они иницирали разговор". О резултатима Батутовог истраживања "У Србији чак 700.000 безубо".

ИНФОРМЕР - "Где је Данка?", лист пише о потрази за девојчицом која је нестала у околини Бора.

КУРИР - "Срамно", поводом тога што је прихваћен захтев Косова за чланство у Савету Европе.

НОВА - Интервју са некадашњим лидером Двери Бошком Обрадовићем "Коалиција са Заветницима била је грешка".

ПОЛИТИКА - "Обустављена претрага терена, истрага се наставља" о нестанку двогодишње Данке Илић. "Гажење свих норми међународног права" о препоруци да Косово буде чланица Савета Европе.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Изјава председника Србије Александра Вучића "Откривамо шта нам се спрема и како стежу обруч око Србије".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa