Инфо

29. март 2024.29. мар 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за петак, 29. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка, 29. марта 2024, највише пишу о потрази за двогодишњом девојчицом која је нестала у околини Бора и изградњи брзе пруге од Београда до Ниша.

АЛО - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића "Ни у једној земљи у Европи не гради се као у Србији". "Курти награђен за све злочине над Србима", о усвајању препоруке да Косово постане чланица Савета Европе.

БЛИЦ - "Возом од Ниша до Београда за 140 минута", о модернизације железнице уз помоћ средстава из ЕУ. "Три трага воде до нестале Данке", пише лист.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Пензије ће расти од августа?", пише лист. "Проверава се сваки корак и Данкиних родитеља", пише лист о потрази за двогодишњом девојчицом из околине Бора.

ДАНАС - "И лажне вести угрожавају истрагу око мале Данке", пише лист. "Наставак кампање око Динка Грухоњића", о дешавањима на новосадском Филозофском факултету.

ИНФОРМЕР - "Данку сад траже и под земљом", о наставку потраге. Лист преноси изјаву патријарха Кирила "Био сам у Србији кад ју је НАТО засуо бомбама".

КУРИР - "Веће пензије између августа и октобра", пише лист о најави министра финансија Синише Малог.

НОВА - "Вулин причом о ЦИА плаши народ за рачун режима", пише лист. "Полиција сатима испитивала родитеље мале Данке (2)", о потрази за девојчицом.

ПОЛИТИКА - "Родитељи у полицији, багери у дворишту", пише лист о потрази за двогодишњом девојчицом из околине Бора. Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића у тексту под насловом "Наша земља постала лидер у изградњи брзих пруга".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Од Београда до Ниша за 130 минута" о изградњи брзе пруге. "Пет сумњивих ствари о нестанку девојчице" о потрази за двогодишном Данком Илић.
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa