Инфо

15. новембар 2018.15. нов 2018.
Две награде Регионалне привредне коморе шабачким фирмама

Две награде Регионалне привредне коморе шабачким фирмама

Парламент привредника Регионалне привредне коморе Колубарског и Мачванског округа у Ваљеву је данас одржао редовну седницу на којој су разматрана нека актуелна привредна питања и донет је план рада за наредну годину. Након тога су додељене награде за посебан допринос развоју привреде региона и за регионалног пословног лидера.Додељено је укупно пет награда, а две су припале шабачким фирма.
Награду Регионалне коморе Ваљево за појединце која носи назив "Регионални пословни лидер" додељена је Миленци Срећковић, власници грађевинског предузећа "Сет". Ову награду добија највише двоје привредника годишње за изузетне резултате на плану управљања и руковођења, што је допринело пословном успеху члана коморе који имају седиште на подручју коморе.
За посебан допринос из сектора услуга награђено је привредно друштво "Еликсир груп", а награду је преузео Бранимир Цвејић, менаџер финансија.
Награде су добили још Специјална болница за рехабилитацију Бања Ковиљача, "Еп-Белт" из Лознице и "Подгорина Фрукт" из Осечине.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa