Инфо

3. јануар 2019.3. јан 2019.
Зеленовић: У Стразбуру сам бранио грађане Србије и државу од политичког криминала Вучићевог режима

Зеленовић: У Стразбуру сам бранио грађане Србије и државу од политичког криминала Вучићевог режима

Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију, градоначелник Шапца и један од оснивача Савеза за Србију, поводом неистина и увреда које је јуче изнео Александар Вучић, изјавио је да је у Стразбуру бранио грађане Србије и државу од политичког криминала који спроводи Вучићев режим.
Самодржац Вучић је развластио и понизио институције и од државе направио карикатуру. Он је и полиција и тужилац и државна безбедност и суд. Он без стида и срама свакодневно износи бруталне лажи о свакоме ко му се политички супротстави. Али цар је го!
Десетине хиљада грађана сваке суботе показују да су слобода и грађанска храброст у Србији неуништиви. Поштени избори су начин да у своју земљу вратимо нормалан живот. Паника у коју је самодржац дошао последица је нове реалности, коју је покрет грађанског отпора диктатури произвео, а то је да више неће бити изборног циркуса као до сада.
Грешке петог октобра неће се поновити и свако мора одговарати за своја непичинства, било да је на челу државе или је по нечијем налогу злоупотребио институцуоналну моћ или је зликовачки пуцао у Оливера Ивановића. Изборићемо се за Србију у којој ће правду донети слободне институције иза којих стоји воља грађана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa