Инфо

20. јануар 2019.20. јан 2019.
Сутра претежно облачно и углавном суво

Сутра претежно облачно и углавном суво

БЕОГРАД, 20. јануара 2019. (Бета) - У Србији ће сутра бити претежно облачно и углавном суво време, само се понегде, углавном у брдско-планинским пределима, очекује провејавање слабог снега, док је на истоку и југоистоку могућа и краткотрајна киша, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб и умерен ветар, источни и североисточни. Јутарња температура кретаће се од минус један до два, највиша дневна од један до пет степени Целзијуса.
У Београду ће сутра бити претежно облачно, током већег дела дана суво, а увече и током ноћи могуће је провејавање слабог снега. дуваће углавном слаб, североисточни ветар. Јутарња температура биће око један, а највиша дневна око три степена Целзијуса.

У Србији ће наредне седмице бити претежно облачно, до четвртка местимично са кишом, на планинама и понегде у нижим пределима са суснежицом и снегом. Дневна температура кретаће се око просечних вредности.

Од петка до краја наредног седмодневног периода биће осетно хладније, местимично са снегом уз формирање снежног покривача у већини места, нарочито у планинским пределима. Од среде ће бити ветровито, са умереним и јаким ветром, у планинским пределима и олујним источним и североисточним ветром.

Биометеоролошка прогноза за понедељак, 21. јануар 2019. године:

Појачана опрезност саветује се цереброваскуларним и срчаним болесницима, као и особама са респираторним тегобама. Од метеоропатских реакција се могу очекивати несаница, нерасположење и слабија концентрација.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa