Инфо

12. фебруар 2019.12. феб 2019.
Насловне стране за уторак, 12. фебруар 2019. године

Насловне стране за уторак, 12. фебруар 2019. године

Насловне стране за уторак, 12. фебруар 2019. године


БЕОГРАД, 11. фебруара 2019. (Бета) - Дневни листови на насловним странама за уторак, 12. фебруара, највише пишу о нападу на ватерполисте Црвене Звезде у Сплиту и о евентуалним ванредним изборима у Србији.

БЛИЦ - "Спасавао сам живу главу да бих се вратио ћеркици", каже ватерполиста Црвене Звезде Александар Краљ који је приликом напада у Сплиту скочио у море. "Косово, протести и рејтинзи одлучују да ли ће бити избора", о могућности расписивања ванредних избора.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Извршитељи утерују дугове за порез", о предлогу да се измене прописи због лоше наплате на "локалу". "Викали су убиј четника", о нападу на српске спортисте у Сплиту.

ДАНАС - "Ношење макете вешала није никакво кривично дело", лист пише да Виши суд одлучује по жалби на притвор од 30 дана Слободану Глишићу који је на протесту "Један од пет милиона" носио макету вешала. "Власт јефтиније гориво најављује сваки пут пред изборе", трагом најаве да се враћају субвенције за дизел пољопривредницима.

ПОЛИТИКА - "СНС следеће недеље одлучује о изборима", лист пише о томе када ће владајућа Српска напредна странка одлучити да ли ће бити ванредних избора. "Силоватељ поново напао чим је изашао из затвора", о осудјенику који је био без надзора надлежних и није имао обавезу да се јавља полицији ни Повереничкој канцеларији Управе за извршење кривичних санкција иако је у питању вишеструки повратник.

Најновији број

23. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa