Инфо

22. фебруар 2019.22. феб 2019.
Почиње изградња брсе саобраћајнице Шабац-Лозница

Почиње изградња брсе саобраћајнице Шабац-Лозница

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић изјавила је у Љубовији да очекује да у трећем кварталу ове године почне изградња брзе саобраћајнице Шабац-Лозница.
"Овај пројекат, заједно са изградњом ауто-пута Рума-Шабац, од великог је значаја за цео Мачвански округ. Више од деценије се о том пројекту говорило, али сад имамо и договорен начин финансирања, с Азербејџаном, и завршавамо пројектну документацију", рекла је Михајловић у Љубовији, после састанка са руководством те општине, као и са председницима општина из Мачванског округа, којем је присуствовао и начелник округа Владан Красавац.
Она је подсетила да је Србија изградила мост преко Дрине од Љубовије до Братунца и тиме испунила свој део обавеза на овом пројекту, наводи се у саопштењу Министарства.
"Сада очекујемо од босанске стране да испуни свој део обавеза у вези са изградњом заједничког граничног прелаза, да то буде завршено негде у касно лето", рекла је Михајловић, и додала да ће тај мост, кад буде био пуштен у саобраћај, поспешити кретање људи и робе на том подручју.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa