Инфо

25. март 2019.25. мар 2019.
ЕКОЛОШКИ АКТИВИЗАМ У ОДБРАНИ РЕКА
Удружење омладине града Шапца организује семинар

ЕКОЛОШКИ АКТИВИЗАМ У ОДБРАНИ РЕКА

Поводом обележавања Светског дана вода - 22. марта, Удружење омладине Града Шапца одржаће семинар "ЕКОЛОШКИ АКТИВИЗАМ У ОДБРАНИ РЕКА”, у петак, 29. марта у 12 чсова, у Центру за стручно усавршавање Шабац.
О актуелним еколошким проблемима на теритојири Града Шапца и предлозима за решавање постојећих извора загађења, као и превентивним мерама заштите животне средине и унапређењу квалитета живота говориће Данијела Гаврић, мастер аналитичар заштите животне средине.
На семинару ће се учествовати представници Завода за Јавно здравље Шабац, ЈКП “Водовод”, ВП “Сава”, професори Високе Пољопривредне и Високе медицинске и пословно технолошке школе Шабац, Никола Поповић, студент продекан Шумарског факултета у Београду и представници парламента високих школа.
Циљ оваквог начина обраћања јавности је да се скрене пажње на све присутније проблеме загађења животне средине и покрене активизамм грађана, пре свега младих, у заштити и очувању природе, кажу у Удружењу омладине Града Шапца. Ово удружење је и настало као израз потребе да млади артикулишу проблеме са којима се суочавају у потрази за партнерима у локалној заједници који би допринели њиховом решавању, каже Немања Цветић, председник.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa