Инфо

4. април 2019.4. апр 2019.
Ухапшен Шапчанин због порнографије

Ухапшен Шапчанин због порнографије

У наставку акције Армагедон ухапшени су мушкарци из Шапца и Новог Сада због педофилије и порнографије.
Припадници Одељења за сузбијање високо-технолошког криминала МУП-а, у сарадњи са Посебним одељењем за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су у оквиру акције Армагедон В. С. (1969) из Шапца и Ђ. Г. (1961) из Новог Сада због постојања основа сумње да су извршили кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.
Како се наводи у саопштењу МУП-а, сумња се да је В. С. током дужег временског периода путем апликације за мобилне уређаје "месинџер" слао своје обнажене фотографије малолетним особама старости од осам до тринаест година, и тражио да оне њему шаљу своје.
Код осумњиченог Ђ. Г. увидом у рачунаре и електронску опрему пронађено је више од 3 гигабајта материјала насталог злоупотребом деце у порнографске сврхе.
Осумњичени су, уз кривичне пријаве, приведени Посебном одељењу за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду, додаје се у саопштењу

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa