Инфо

15. април 2019.15. апр 2019.
Бесплатан основни курс Pythona

Бесплатан основни курс Pythona

Курс почиње 15. априла и обрадиће почетне кораке у програмирању програмским језиком Python, почев од упознавања са Python кроз кратак преглед историје, развоја, утицаја на друге програмске језике, као и могућности самог језика и његове употребе. Полазници ће проћи кроз процес инсталације треће верзије Python и научити рад у окружењима за програмирање IDLE и Jupyter Notebook.


Курс ће обрадити методе уграђене у Python, начин креирања и коришћења функција, инсталацију и рад са библиотекама, а полазници ће имати прилику да раде са неким од најбитнијих библиотека попут Pandas, Requests, опробати web-scraping са BeautifulSoapomи креирати ГУИ користећи Tkinter библиотеку. Корисници ће такође научити рад са једноставнијим изворима података попут csv, txt, json докумената, као и рад са SQLite базом података.

На крају курса полазници ће бити оспособљени да пројектују и креирају Пyтхон програмска решења за једноставне и средње сложене проблеме кроз израду неколико апликација, као и једне финалне апликације са корисничким графичким интерфејсом и SQLite базом података.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa