Инфо

20. април 2019.20. апр 2019.
Насловна страна за суботу, 20. април 2019. године

Насловна страна за суботу, 20. април 2019. године

(Бета) - Дневни листови на насловним странама издања за суботу, 20. април највише пишу о скупу у кампањи "Будућност Србије" одржаној у Београду, о оснивању Странке слободе и правде бившег градоначелника Београда Драгана Ђиласа, као и о новом протесту "Један од пет милиона" у Београду.

БЛИЦ - "Србија јака и јединствена" лист пише о скупу "Будућност Србије" у Београду. "Новак испао, Лајовић у полуфиналу" о тениском турниру у Монте Карлу.

ВЕЧЕРЕЊЕ НОВОСТИ - "Урна стигла, унук Марко ће говорити на сахрани", о сахрани Мирјане Марковић, удовице бившег председника Србије и СРЈ Слободана Милошевића у Пожаревцу. О одржаном скупу власти у Београду "Тачка на поделе и оне који нас деле".

ДАНАС - "Будућност Србије стигла аутобусима" о скупу у кампањи "Будућност Србије" који је одржан у Београду. "Ђилас: Нећемо бежати од проблема, нудићемо решења", лист пише о новој странци коју ће водити Драган Ђилас. Лист пише и о новом протесту Један од пет милиона у Београду "Власт одбила захтеве опозиције".

ПОЛИТИКА - "Под тежином Србије слегао се Београд" о скупу "Будућност Србије" у Београду. "Поклон лекару до 462 евра више није мито" о Закону о здравственој заштити усвојеном 3. априла.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa