Инфо

24. април 2019.24. апр 2019.
Мале олимпијске игре

Мале олимпијске игре

После малишана из шабачких вртића, на паркету хале "Зорка" данас су се представили и мали спортисити из млађих разреда основних школа. Своје репрезентације на Градско и Окружно првенство у Малим олимпијским играма довело је 14 осмолетки из нашег града и оклоних општина. Ђаци су се надметали у полигонима спретности прилагођеним за њихов узраст, односно популарној игри "Између две ватре".

Учеснике су поздравили председник Спортског савеза Шапца Веселин Вуковић и председник Скупштине града Шапца Немања Пајић.



-Спорт нас учи животу, а са игром, као основом сваког спорта никада није прерано почети. Поносан сам када из године у годину, на оваквим манифестацијама видим све више малишана и када знам да се много вас бави неким од спортова. Уверен сам да је то прави пут. Немојте туговати када изгубите, сваки пораз нека буде мотив да тренирате више и никада не заборавите да се радујете и да увек стичете што више нових другара, јер истинско богатство су људи - истакао је председник ССШ Веселин Вуковић.

-Ово је најлепша слика коју можемо послати из нашег града. Сви волимо врхунски спорт, но највећи предуслов врхунских резултата је масовни, школски спорт, јер право место за спорт и јесу школе. Честитамо свима на програму "Расти здраво - спорт у школе", јер месовни спорт најмлађих, украшен радошћу, дружењем и игром је суштина спорта и здравог одрастања - додао је председник Скупштине града Немања Пајић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa