Инфо

21. јун 2019.21. јун 2019.
Фото са прошлогодишње Бициклијаде

Фото са прошлогодишње Бициклијаде

ЗЕЛЕНА БИЦИКЛИЈАДА 2019. ЋЕ ИМАТИ И ХУМАНИТАРНИ КАРАКТЕР

Европски центар за екологију уз помоћ Удружења екстремних спортова “Спортска зона” организује 23.06.2019. године четврту по реду бициклијаду. Полазак у недељу у 10:30 са централног градског трга у Шапцу. Рута дугачка око 10,5 километара у једном смеру. За све учеснике обезбеђени су мајице и ручак. Повратак за Шабац ће бити око 15:00
Европски центар за екологију уз помоћ Удружења екстремних спортова “Спортска зона” организује 23.06.2019. године четврту по реду бициклијаду.

-Заједничким снагама шаљемо поруку да је савременом човеку потребан повратак природи, стимулишемо бициклизам као јефтинији, здравији и еколошки прихватљивији начин превоза и постављамо темеље за будући развој бициклистичког туризма на овим просторима. Учесници бициклијада у претходне три године су организовано посетили купалиште Шљункара у селу Табановић, сеоско туристичко домаћинство Вила Албедо у селу Варна и манастир Светих апостола Петра и Павла у селу Добрић- наводе организатори.

Зелена Бициклијада 2019 учеснике ће водити до цркве Успења Пресвете Богородице у Ориду поред Шапца. Ово је још једна локација на којој наши суграђани своје слободно време могу провести у природном окружењу, сазнати нешто из историјата овог краја и окрепити душу и тело. Учесници могу понети простирке за седење и спортске реквизите јер је двориште цркве веома пространо. Полазак је у недељу у 10:30 са централног градског трга у Шапцу. Рута је дугачка око 10,5 километара у једном смеру. За све учеснике обезбеђени су мајице и ручак. Повратак за Шабац ће бити око 15:00. Подсећамо све да провере исправност својих бицикала и понесу капе и шешире.

Пријаве за бициклијаду су на број телефона 063437310.

Сви учесници ће на старту Бициклијаде моћи да донирају новац за лечење малог Луке Мијаиловића

ПОМОЗИМО НАШЕМ ЛУКИ

Лука Мијаиловић из Мајура, дечак узраста од 2 године и 5 месеци болује од ретке болести Sturge Weber синдрома, као и тежег облика епилепсије резистентне на медицинску терапију која је мењања 2 године. Након одређене дијагностике у Србији и Риму, установљено је да би му операција хемисферотомија (одстрањивање дела мозга) омогућила квалитетнији начин живота и зауставила даље компликације. Обзиром на чињеницу да се овакве операције не раде у Србији, упућен је у Истанбул, болница Ацибадем. Државни фонд здравственог осигурања је одобрио новац за операцију у износу од 32.500 еура и део новца за путне трошкове. Остале додатне трошкове родитељи сносе сами.

ПОМОЗИМО ЛУКИ И ПОРОДИЦИ МИЈАИЛОВИЋ

Овим путем апелујемо да помогнете да се прикупи новац за њихов боравак у Турској. Новац за све трошкове које треба да сносе сами можете уплатити на жиро рачун мајке Мине Мијаиловић:

текући рачун број 325-9300600576195-35
Војвођанска банка

Будимо хумани и будимо сви једнаки !!!

https://www.facebook.com/events/407415733440561/

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa