Инфо

13. октобар 2016.13. окт 2016.

ПЛАН У ПЕТ ТАЧАКА

На првој конференцији за медије новог руководства Металопластике, председник клуба Коста Греци изнео је план у пет тачака као смерница рада клуба у будућности.
- Поносни смо на нашу историју, традицију, али време је да, ношени тим, стварамо нове успехе. Наш рад валоризоваћемо кроз реализацију програма у пет тачака: 1. Ефикасан менаџмент; 2. Стручни рад и стварање тренера у нашем граду; 3. Развој свих млађих категорија и стварање окоснице тима кроз њих и други тим; 4. Први тим као “излог“ клуба. Никада више четврто или ниже место у домаћој лиги не може бити успех; 5. Привлачење навијача. Уз овај програм, стварамо детаљнији осмогодишњи план који ћемо презентовати крајем године ““ истакао је новоизабрани председник УО Коста Греци.
- Током лета је отишао велики број искусних играча, а нисмо на време, надокнадили њихов одлазак. Надамо се да ћемо успети у ангажовању једног или два искусна рукометаша. Плеј оф је и даље примаран циљ. Други тим игра одлично и ове године желимо титулу и пласман у Прву лигу ““ додао је нови директор Славиша Стојиновић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa