Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ ““ 6. КОЛО

ИСКУСНО И РУТИНСКИ

ЖРК „МЕДИЦИНАР“ ““ ЖРК „КИКИНДА“ (И) 41:27 (14:8)
Сала Гимназије. Гледалаца: 600. Судије: Кнежевић (Врбас) и Пешић (Црвенка). Седмерци: Медицинар 6 (4); Железничар 2 (1). Искључења: Медицинар 6, Кикинда 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Глишић, Танић, Ранчић 7 (1), Милошевић, Чворић, Костић 2, Матић, РАДОВИЋ (кап) 10 (2), Ручнов 1, Аћимовић, Перић, Ђурковић 1, Станисављевић 6 (1), Мандић, Кукић, Кецановић.
После полетне, атрактивне игре, у дербију је „Медицинар“ показао како може да игра и врло зрело, смирено, сигурно, на нивоу најбољих екипа Србије. Домаће су читав меч одиграле искусно, предност држале на нивоу који је „убијао“ сваки оптимизам код Кикинђанки.
На почетку је екипу носила Милица Ранчић, а потом је ствари у своје руке преузела Ана Радовић. Још важније је да одбрана није имала лошег појединца. „Медицинар“ је приморавао рукометашице из Кикинде да шутира из немогућих позиција, а и изграђене акције је заустављала Јована Перић.
Шапчанке у Београд, на мегдан Јуниору иду као фаворит, а победом над Кикиндом, први пут у историји, дошле су на чело суперлигашке табеле!
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa