Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.

Саопштење Иницијативе село ““ град

Небрига државе за село, која се, између осталог, огледа и у неисплаћивању субвенција пољопривредницима, болна је тема чак и за шабачке напредњаке.
Тако су пожурили да се огласе одмах после конференције за новинаре “Иницијативе село - град“, која се бави суштинским решавањем животних проблема грађана, а препознатљива је по покретању низа тема у области пољопривреде.
Драган Станковић, одборник “Иницијативе село - град“ у Скупштини града Шапца, није говорио у своје име, иако држава само његовом домаћинству дугује неколико стотина хиљада динара, већ у име свих пољопривредника са подручја града Шапца.
“Иницијатива село - град“ је задовољна јер је постигла циљ. Погођени истином, шабачки напредњаци обећали су у име Владе Србије да ће сва дуговања исплатити до 1. децембра ове године. Преостаје им тежи део посла - да обећање испуне.
Али, шабачки напредњаци могу да буду без бриге. Грађани од њих истину и не очекују, јер они се чак и не представљају истинито. У њих ни њихова странка нема поверења.
Тако неспособни ““ шабачки напредњаци су повереништво, а не Градски одбор.
Дакле, лажно се представљају. А о деловању да не говоримо, јер нисмо сигурни да ли је то терен урнебесне трагедије или комедије апсурда.
“Иницијатива село - град“ и даље ће износити само истину јер јој само то и доликује.
Прес служба Иницијативе село - грk

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa