Инфо

6. јануар 2011.6. јан 2011.
У ШАПЦУ ОДРЖАНА 12. СЕДНИЦА ГРАДСКЕ СКУПШТИНЕ

УСВОЈЕНА ОДЛУКА О БУЏЕТУ

Пред сам крај протекле године, 30. децембра, одборничка већина у Скупштини града Шапца усвојила Одлуку о буџету за 2011. годину. Владајуће странке тврде да је буџет добро избалансиран и да ће покренути развој Шапца, а опозиција у градској Скупштини оштро критикује власт и тврди да се ненаменски и недомаћински троше народне паре. Скупштина Града на последњој седници у овој години усвојила и извештај о раду Предшколске установе „Наше дете“ и план рада ове установе за 2011. годину, као и низ одлука из области регул
На последњој седници у протеклој години, која је одржана на самом крају године, у четвртак, 30. децембра 2010, Скупштина Града Шапца разматрала је низ питања из своје надлежности, међу којима је, свакако, најважније питање била Одлука о буџету за наредну 2011. годину. Усвајањем ове одлуке, владајућа већина у Скупштини успела је да обезбеди редовно финансирање активности које се на подручју града обезбеђују из буџета и да избегне рестриктивно привремено финансирање.

Одлуком о буџету планирано је да Град Шабац у наредној години кроз различите облике буџетског финансирања прикупи 2.479. 573.000 динара. Одлуком је предвиђено да се ова средства наменски троше за расходе за запослене, за коришћење услуга и роба, за отплате камата, за субвенције, за донације и трансфере, за накнаде за социјалну заштиту из буџета и за остале расходе, за издатке за нефинансијску имовину и за отплату главнице. Планирани расходи износе 2. 479.573.000 динара, што значи да ће се укупна буџетска потрошња у наредној години у динар слагати са планираним приходима.

Најновији број

23. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa