Инфо

7. септембар 2017.7. сеп 2017.
ПРОШЛЕ СЕДМИЦЕ У САОБРАЋАЈНИМ НЕСРЕЋАМА У
ОКОЛИНИ ШАПЦА

ТРИ ОСОБЕ ИЗГУБИЛе ЖИВОТ

Прошлог четвртка око 12 часова у Липолисту, догодила се саобраћајна несрећа у којој је једно лице изгубило живот. Како незванично сазнајемо двадесетдвогодишњи мушкарац услед неприлагођене брзине, изгубио је контролу над мотоциклом и слетео у канал за одвод воде. Услед задобијених повреда, преминуо је на лицу места.
Три дана раније, око 16 часова у месту Глушци, у улици Цветина Бркића догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице изгубило живот. Како незванично сазнајемо, до несреће је дошло када је двадесетогодишњи возач који је управљао возилом без возачке дозволе, започео радњу претицања другог возила, али је услед неприлагођене брзине изгубио контролу и ударио у возило. Седамдесетдвогодишњи мушкарац подлегао је повредама.
Дана 29.08.2017. године, око 14 часова у Мишару дошло је до саобраћајне незгоде у којој је једно лице изгубило живот. Како незванично сазнајемо, осамдесетдвогодишњи возач изгубио је контролу над возилом, слетео са пута, и ударио у задњи део теретног возила које се налазило паркирано на коловозу. Од задобијених повреда преминуо је на лицу места.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa