Инфо

3. фебруар 2011.3. феб 2011.
БОКС:

“МАЧВА“ ОДБРАНИЛА ТИТУЛУ

Прошле године регистрован је 21 клуб са 255 такмичара од тога 4 нова БК “Гард“ Вршац, БК “Ф89“, БК “Ново Насеље“ и БК “Лупус“ сви из Новог Сада, за 2010.г. није се пререгистровао БК “Галактик“ Сомбор и БК “Рингфигхтер промотион“ Кањижа
Одржана су 2 кампа за младе такмичаре у априлу у Сомбору и у августу на Летенци, Фрушка Гора.
У оквиру 1. лиге Север (Регионална лига Војводине) одржано је 8 кола, просечно по колу лиге учествовало је 13 клубова, 54 такмичара и одржано 19 борби. У конкуренцији пионира најуспешнија екипа је БК „Мачва“, у школарцима БК „Лозница“, у јуниорима БК „Спартак“, у младима БК „Мачва“, у сениорима БК „Лозница“ и женама БК „Шајкаши“.
Одржано је појединачно првенство Војводине за све старосне категорије у Жабљу где је у последњој деценији први пут да су сви клубови учествовали, најуспешнији клубови су били: БК „Шајкаши“ са 4 златне, 1 сребрном и 2 бронзане медаље, БК „Војводина“ са 3-3-1 и БК“Спартак“ и БК „Мачва“ деле треће место са 3-2-1.
Од 2010. године Боксерски савез Војводине додељује прелазни пехар најуспешнијем клубу који су такмичења у организацији нашег Савеза а то су: лига Војводине, Појединачно првенство Војводине и Војвођанска златна рукавица, а најуспешнији клуб за 2010. годину је БК „Мачва“ Шабац са 5-3-3 медаље“, БК „Лозница“ са 5-3-1, БК „Спартак“ 5-2-2, БК „Шајкаши“ 5-1-4 медаље.
На појединачном првенству Србије најуспешнијих 5 клубова су наши: БК „Мачва“, БК „Лозница“, БК „Спартак“, БК „Шајкаши“, БК „Нови Сад“.
Одржана је веома успешна и јака 28. Војвођанска златна рукавица у организацији БС Војводине у Суботици, учествовало је 11 држава са 66 такмичара.
На сва три међународна турнира у Србији, освојили су трофеје наши такмичари, “Београдски победник“ Бранимир Станковић БК „Мачва“, „Војвођанска рукавица“ Денис Меметовић БК „Спартак“ и меч шампиона „Златна рукавица Горан Деспото

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa